WERKWIJZE.

STAP

1

KENNISMAKING 

Voor de eerste kennismaking komen we graag bij je langs. We vinden het belangrijk om jou te leren kennen en het bedrijf te zien. 

AdobeStock_127036123-min

STAP

2

CUSTOM DESIGN

Na de kennismaking gaat het team van ontwerpers aan de slag met de eerste ontwerpen. De productkeuze en de kleuren/details van het bedrijfslogo worden hierin meegenomen. Door de jarenlange ervaring met het ontwerpen van mode(merk)labels is er nagenoeg alles mogelijk als het om huisstijl bedrijfskleding gaat. 

_MG_0078-min
Ontwerp zonder titel - 2022-04-05T191602.059

STAP

3

DOORPASSEN

Na goedkeuring van de ontwerpen worden de prijzen opgevraagd bij de leveranciers. Hoe hoger de aantallen hoe scherper de prijsafspraken. Na akkoord vindt er op locatie een doorpas plaats om de juiste maatvoering voor de medewerkers te bepalen. 

STAP

4

PRODUCTIE

Nadat de maatvoering bekend is worden de product specificaties gecommuniceerd richting de leverancier. Wij produceren onze bedrijfskleding op een verantwoorde manier, GOTS gecertificeerd. Onze directe lijnen en goede verstandhouding met leverancier maken het mogelijk om kleine aantallen te produceren tegen scherpe prijzen. 

Ontwerp zonder titel - 2022-04-05T202528.941

STAP

5

OPVOLGING

Dagelijks schakelen we met de leverancier over de productie van jouw huisstijl bedrijfskleding en ontvangen we statusupdates. De specificaties worden daar nauwgezet opgevolgd en waar nodig aangescherpt. 

STAP

6

LEVERING

Klaar om verrast te worden door jouw nieuwe collectie?! 

Inclusief hangtag en folie waarmee jouw private label productie compleet is. 

De levertijd ligt tussen 8 – 10 weken.

afvinken1

STAP

7

EVALUATIE

Na de levering vindt er een evaluatie plaats. Ook nemen we de toekomstige behoefte met je door. Denk aan hoe om te gaan met nieuwe medewerkers en/of vervangen van kleding.