FIER.

OVER FIER.

WIE ZIJN WIJ?!

CREATIEVE ALLESKUNNERS MET PASSIE EN ERVARING

De eigenaren Marlou van Lang en Maarten Steenbakkers aan het woord:

Marlou: “Door mijn 15 jaar ervaring in de kledingbranche van inkoop tot hoofdontwerpster zijn er voor mij geen geheimen meer en komen we klantbeloftes moeiteloos na. 

Maarten: “Door de afgelopen 15 jaren verantwoordelijk te zijn geweest voor sales, marketing en warehousing in verschillende branches, waaronder de kledingsector, vullen we elkaar goed aan. 

WAAROM HEBBEN WE FIER OPGERICHT

We zien dat 99% van de bedrijfskleding merken/leveranciers prijsvechters zijn waardoor de kwaliteit van bedrijfskleding verloren gaat. Zij trekken bedrijven aan die kleding als noodzaak zien en daardoor voor de laagste prijs kiezen.

Dit kan en moet anders. Gelukkig zien steeds meer bedrijven in dat bedrijfskleding een belangrijk rol speelt in uitstraling, herkenbaarheid en professionaliteit. Tenslotte heb je maar één kans voor een eerste indruk.

We kunnen iedere corporate identity (huisstijl) qua kleur, print, details en technieken perfect vertalen naar modebewuste bedrijfskleding. Dit in combinatie met gebruik van biologisch katoen (duurzaamheid), functionaliteit, design en draagcomfort onderscheiden we ons binnen de bedrijfskleding markt. 

Wees trots en laat het zien. Onderscheid je van de grijze massa. Zie wat er ECHT mogelijk is door juist gebruik van kleur, details, prints en technieken. We maken van elk ontwerp een succes waar jij als klant trots op kunt zijn. 

KIJKJE NEMEN IN ONZE SHOWROOM?

Van dichtbij de kwaliteit en unieke huisstijl bedrijfskleding ontwerpen zien?! Je bent van harte welkom.