PASVORM.

PASVORM!

Regular en slim fit

JUISTE PASVORM

Het is niet mogelijk om elk personeelslid van groot tot klein, van dik tot dun te kleden met een model kleding. 

Op de werkvloer is het anders. Daar wil je dat je mensen er uniform uitzien, in dezelfde bedrijfskleding. Dat betekent dat iedereen bijvoorbeeld dezelfde polo krijgt – en dat zit gegarandeerd niet bij iedereen even mooi. Het is een pasvorm die je niet in de winkel uitgezocht zou hebben. Kies daarom voor een leverancier zoals FIER die werkt met verschillende pasvormen, namelijk slim fit en regular fit. Zo wordt het bereik van de kleding groter en zullen meer personeelsleden zich prettig in de kleding voelen. Veel kant en klare bedrijfskleding is maar verkrijgbaar in een pasvorm. Wij laten kleding produceren in verschillende pasvormen met behoud van dezelfde looks. Dit betaalt zich snel terug in personeel dat zich prettig voelt in bedrijfskleding die bij iedereen goed past en verzorgd uitziet.

Goede bedrijfskleding geeft je bedrijf een professionele uitstraling en promoot je merk effectief. Of je het nu leuk vindt of niet, we beoordelen anderen op hoe zo eruit zien. De buitenkant maakt het verschil. Je krijgt maar een kans om een goede indruk te maken en vertrouwen te wekken bij je publiek.

De keuze voor de juiste bedrijfskleding creëert onmiddellijk het beeld van een professioneel bedrijf dat zijn klanten serieus neemt en in staat is om hen efficiënt en vakkundig te helpen. Met hoogwaardige, herkenbare bedrijfskleding zie je er op je best uit –  en dat is wat klanten verwachten. Een goede, aantrekkelijke uitstraling zorgt voor blije klanten en meer omzet.

De keuze van de kleding die echt past bij de uitstraling die jij wilt en wat je publiek van jouw bedrijf verwacht, is geen eenvoudige. Daar is kennis, creativiteit en ervaring voor nodig. je moet weten wat het effect van kleding is op je merk en op hoe dit doorwerkt bij je bezoekers. Vervolgens vergt het een creatieve blik om de goede oplossing te vinden, speciaal voor jou. Uitgebreide praktijkervaring is hierbij heel waardevol. 


Zelf komen passen of op afstand bestellen?

Heb je de tijd en mogelijkheid om (een deel van) je medewerkers zelf kleding te laten passen? neem ze dan mee naar de showroom. Anders kun je uiteraard ook van verschillende producten een fitsample aanvragen.

KIJKJE NEMEN IN ONZE SHOWROOM?

Van dichtbij de kwaliteit en unieke huisstijl bedrijfskleding ontwerpen zien?! Je bent van harte welkom.