FIER.

BEDRIJFSKLEDING.

BE BRAVE!

CUSTOM MADE

Wat vertelt jouw bedrijfskleding?

Unieke kleding van A t/m Z in eigen huisstijl en volledig in stijl van de corporate identity van jouw bedrijf. Dat is de expertise van FIER.

Er wordt door organisaties veel geïnvesteerd in corporate identity, zowel online als offline. Met name de mogelijkheden om met bedrijfskleding te communiceren worden vaak nog niet optimaal benut. Sterker nog de uitstraling van bedrijfskleding passend bij de kleurstelling en waarden van het bedrijf worden alsmaar belangrijker. Steeds meer bedrijven zien in dat bedrijfskleding ook van invloed is op het imago. 

Straal met FIER huisstijl bedrijfskleding meer trots uit. Wij geloven niet in één en dezelfde oplossing voor al onze klanten. Ieder bedrijf is anders en dat vertalen we graag naar originele kleding met een juiste pasvorm en die zorgt voor meer herkenbaarheid, professionaliteit, uniformiteit en uitstraling. Voor de medewerkers draagt het bij aan een gevoel van trots en erkenning. Afhankelijk van de cultuur binnen de organisatie en het gevoel dat je over wilt brengen naar jouw klanten passen we de bedrijfskleding aan. 

WAT BIEDEN WIJ AAN

PREMIUM QUALITY

Unieke bedrijfskleding

De kleding wordt speciaal voor jouw bedrijf ontworpen en is gemaakt van premium kwaliteit. 

FIER Huisstijl Bedrijfskleding staat voor

 • trots uitstralen naar je klanten
 • waardering naar je medewerkers
 • het leveren van een bijdrage aan herkenbaarheid en uniformiteit
 • volledige ontzorging door professionals
 • unieke designs en details
 • perfecte pasvorm
 • kleding in alle mogelijke kleuren
 • premium quality
 • wij zijn het merk / de leverancier (werken niet met bedrijfskledinggroothandels samen, geen doorgeefluik)
 • duurzaam
 • snelle levering
 • last but not least: zeer betaalbaar (prijs, kwaliteit i.c.m. design)
 

Doordat we exclusieve afspraken hebben gemaakt met onze leveranciers kunnen we een optimale prijs-kwaliteit aanbieden. We zitten namelijk met de prijsstelling op eenzelfde niveau als de grote bedrijfskleding merken/groothandels die alleen basis kwaliteit met een borstlogo aanbieden. Zet dit af tegen onze premium kwaliteit en de op maat gemaakte designs, details, prints en kleuren en je begrijpt waarom bedrijven die onderscheidend willen zijn kiezen voor FIER.

Onderscheidend en uniek is FIER ook qua aantallen. Waar concurrenten pas vanaf 250 stuks een productielijn opzetten voor custom made kleding items werkt FIER met een minimumaantal van 50 stuks. 

UNIEK, VAN KWALITEIT TOT DESIGNS EN DETAILS

DURF ONDERSCHEIDEND TE ZIJN

WITTE HOODIE

FIER.

PROFORTO

CONCURRENT B

FIER bedrijfskleding huisstijl logo details

PRIVATE LABEL PRODUCTIES TO THE MAX

WIJ GAAN VERDER DAN ALLEEN DE KLEDING

Neklabels, hangtags en productfolies met bedrijf/merknaam

Wij leveren ook neklabels, hangtags en productfolies met bedrijfsnaam erop. Hiermee onderscheid je je direct van 90% van de MKB en grootbedrijven die kiezen voor een bedrijfskledinggroothandel (o.a. Tricorp, Blaklader) en zo vrij zijn om hun eigen naam overal in de kleding te zetten. En vaak op de kleding alleen een borstlogo of tekst erop printen.  

We gaan nog verder. Tegen zeer geringe kosten kun je zelfs de bedrijfsnaam terug laten komen op de knopen, touwtjes, prints, ritsen, tapes, badges, tippings en ribbings. Zie onderstaande afbeeldingen ter illustratie.

LAAT JE INSPIREREN!

Nieuwsgierig naar wat we kunnen betekenen voor jou?! Kom langs in onze showroom.